Spiegelogie Fanclub Spel

 

Maak kennis met de Spiegelogie Fanclub!

Van zelfliefde en levensvreugde gaan de mondhoeken omhoog!
Heb je het gevoel dat je van je kindertijd tot je volwassen leven bent geconditioneerd om op de automatische piloot te leven?

En hoe krijg je je leven dan weer in beweging?

Door te gaan oefenen! Hoe dan? Door deel te nemen aan de wekelijkse Spiegelogie Support Group bijeenkomsten in Huis van de Wijk Lydia.
Het programma bestaat uit het doorlopen van een aantal oefeningen op het grensvlak van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Met een groepje van drie tot zes mensen uit de buurt worden oefeningen doorlopen om contact te maken met zelfliefde, levensvreugde en om elkaar onvoorwaardelijk te steunen in een veilige omgeving waarin niet geoordeeld, gediscussieerd of geadviseerd wordt.

Leidraad daarbij zijn The Universal Principles van de Amerikaan Arnold Patent (www.arnoldpatent.com), naar Nederland gebracht door de kunstenaar Willem de Ridder (https://nl.wikipedia.org/wiki/Willem_de_Ridder), die er een boek over schreef (Handboek Spiegelogie) en de Patent’s Support Group omdoopte tot ‘Fanclub’.

Fanclub Spel
De deelnemers van de bijeenkomsten zijn elkaars fan en steunen elkaar onvoorwaardelijk. Dat is de sleutel tot geluk: grijp de macht over je eigen leven weer terug en er kunnen zomaar wonderen gebeuren.
De oefeningen zijn o.a. verwant aan Cognitieve Gedragstherapie, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en hypnotherapie.

Ze maken je op een nuchtere manier bewust van jezelf en laten zien hoeveel er in je zit aan capaciteiten en mogelijkheden. Aan de slag!

De bijeenkomsten staan onder leiding van Karst van Oosten.

 

Wanneer: dinsdag
Tijd: 19.00 tot ca. 20.30
Aantal deelnemers: drie tot zes
Kosten: gratis
Aanmelden: de bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die zich door het bovenstaande voelt aangesproken. Het betreft geen cursus waar je elke keer bij hoeft te zijn. Je kunt dit per keer bepalen. Meld je wel even van te voren aan bij Karst van Oosten, via karst@audioarts.nl

Meer info: http://www.fanclubs.nu/
Handleiding:
Om mee te doen is eerdere ervaring niet nodig. Het is echter wel een goed idee om de handleiding van de bijeenkomst van te voren door te nemen om een beeld te krijgen van wat het inhoudt en om verder te kunnen bepalen of dit iets voor je is.
De handleiding is hier te vinden:
http://fanclubs.nu/mappen/Handleiding/handleiding.html

spiegelogie beeld