Sound & breath journey op 10 december

Wie wil ervaren hoe prachtige geluidsgolven en ademhaling jou vanuit het hoofd naar je ‘wijze lijf’ kunnen brengen? Benieuwd hoe het is om zelf de pure ontspanning van een sound bath of ademreis te beleven? Kom dan op 10 december naar de sessie van Hille (soundhealing practitioner) en Francis
(ademcoach). De journey kost 3,50 euro per persoon. Voor buurtbewoners die in het bezit zijn van een Stadspas met groene stip wordt deze sessie gratis aangeboden.

De sessie start om 16 uur en duurt tot ongeveer 17 uur. Draag gemakkelijk zittende kleding en neem warme sokken mee, je hoeft verder niets mee te nemen. Tijdens de sessie lig je op een yogamat en ga je luisteren. Men hoeft geen ervaring te hebben met meditatie.

Hille brengt je met verschillende instrumenten, zoals klankschalen, drum of gong, in een ‘bad’ van geluid. Francis begeleidt de daarbij verbonden ademhaling. Wat het kan brengen: meer rust in je systeem, meer energie, balans, ontspanning of ruimte in het lijf. Vooraf aanmelden via: hillehoogland@hotmail.com. Er is een maximaal aantal plaatsen, dus wees er snel bij.

Sound and breathing journey Lydia (Facebook-bericht)