Meer Bewegen Voor Ouderen

Kom in beweging met MBVO!

De organisatie Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO) biedt in ons buurthuis op dinsdag de volgende cursussen aan:

 

MBVO Gymnastiek voor 60+, half zittend / half staand

Tijd: 9.30 - 10.15

Deze les richt zich op het soepel houden van gewrichten en het trainen van spieren, zowel zittend als staand op muziek. De oefeningen zijn ontworpen om niet alleen spieren en gewrichten te stimuleren, maar ook het hart, de longen en andere aspecten van het lichaam. Maak je geen zorgen over de intensiteit; je kunt de oefeningen aanpassen aan je eigen mogelijkheden en tempo. Het opbouwen van onderlinge contacten staat centraal in deze lessen.

 

MBVO Fitgym voor 55+, staand

Tijd: 10.30- 11.15

Deze les is vergelijkbaar met de vorige en is gericht op het soepel houden van gewrichten en het trainen van verschillende lichaamsdelen. De staande oefeningen worden aangepast aan de behoeften van de deelnemers. Ook deze les richt zich op het verbeteren van conditie, coördinatie en versterken van spieren. Net als bij de eerste les is het opbouwen van onderlinge contacten een belangrijk aspect.

 

MBVO Gymnastiek voor 60+, zittend

Tijd: 11.30 - 12.15

Deze zittende les omvat gymnastiek op een stoel, met aandacht voor het loslaten van spanning, het verbeteren van concentratie en het versterken van spieren. De les beweegt op muziek op een lager tempo en richt zich op het bevorderen van conditie, kracht, coördinatie en een soepel lichaam. Sociale interactie speelt hier ook een belangrijke rol.

Docente is Lenka Svobodová

 

Wanneer: Dinsdag

Info: info@mbvoamsterdam.nl

Tel. : 020 - 8861070

Lenka Svobodova