Kroatische les

Welkom bij de cursus Kroatisch!

In deze cursus leert u Kroatisch spreken en schrijven, maar ook mensen die Bosnisch of Servisch willen leren zijn van harte welkom!

De cursussen worden in kleine groepen gegeven (max. 12 mensen). Dat maakt de lessen persoonlijker en geeft meer interactie tussen de leerlingen en de leraar.

Een cursus bestaat uit 19 lessen van 1,5 uur per les. 
De cursusprijs is inclusief de cursusmaterialen. 
Er wordt, bij voldoende deelname, twee keer per jaar een cursus gestart: begin februari en begin september.

Docente Suzana Kožić geeft deze cursussen al vanaf 2015 onder de naam 'Dobro došli' (Welkom).

De moedertaal van de docente is Kroatisch en ze spreekt vloeiend Nederlands. De cursussen worden in het Nederlands gegeven, en ook het zelf geschreven cursusboek is in het Nederlands.

 

  • Cursus voor beginners
    De nadruk ligt op het durven praten. Dit wordt gestimuleerd door praatplaatjes, conversatie oefeningen, rollenspelen etc. Naast de oefeningen voor de uitspraak, worden ook de elementaire grammaticale begrippen behandeld. Deze zijn nodig om de basisstructuur van de taal te begrijpen.
De bedoeling is dat de cursisten aan het eind van de cursus in staat zijn om eenvoudige zinnen te maken, dat ze zich vertrouwd met de taal voelen en dat hun woordenschat herkenbaar is in alledaagse situaties. Het cursusboek dat als basis voor de cursussen I en II gebruikt wordt, is speciaal samengesteld voor deze cursus Kroatisch.

 

  • Cursus voor gevorderden
    In deze cursus wordt er geen leerboek meer gebruikt, maar krijgen de cursisten lesmateriaal over bepaalde onderwerpen. De kennis van de Kroatische grammatica wordt herhaald en verdiept. Luisteren, begrijpen, schrijven en spreken worden door middel van verschillende methodes gestimuleerd.

 

Wanneer: donderdag (gevorderden om de week, vanaf donderdag 19 oktober)

Tijd:
Beginners 19.00 - 20.30 uur
Gevorderden: 20.30 - 22.00 uur

Info en aanmelden: Suzana Kožić
Tel. 06-51294584
Email: info@kroatisch-leren.nl

Zie ook:
http://www.kroatisch-leren.nl/

 

 

suzi zw