Gustando parlando: Italiaanse kookworkshop met taal en cultuur
Houdt u van Italiaans eten en wilt u graag (beter) Italiaans leren spreken? Kom dan naar de workshops van Gustando Parlando.
Hier leert u niet alleen hoe u authentieke Italiaanse gerechten kunt bereiden, maar ontdekt u ook de verhalen en tradities achter elk recept.
Elke workshop omvat:
• Praktische kooklessen: bereid twee 2 traditionele Italiaanse gerechten met verse, lokale ingrediënten.
• Italiaanse taalles: leer en oefen Italiaans op een leuke en interactieve manier, terwijl we koken en genieten van wat we maken.
• Culturele inzichten: leer over de rijke geschiedenis en gebruiken van de Italiaanse regio waar elk gerecht vandaan komt.
• Samen proeven: aan het einde van de les kunt u proeven wat we samen hebben bereid.
• Wijnarrangement: Ontdek de perfecte wijn voor bij uw maaltijd.
Hieronder een overzicht van de diverse workshops:
Datum & tijd | Recepten | ||
September | 22 zondag | 12 – 14 uur | Gnocchi e bigne’ di San Giuseppe (Lazio – Roma) |
Oktober | 13 zondag | 12 – 14 uur | Lingua di suocera e panna cotta (Piemonte – Torino) |
27 zondag | 18 – 20 uur | ||
November | 10 zondag | 12 – 14 uur | Fettuccine e dolcetti alle mandorle (Emilia Romagna – Bologna /Sicilia – Palermo) |
24 zondag | 18 – 20 uur | ||
December | 8 zondag | 15 – 17 uur | Farfalle tricolori – Tiramisu’ (Lombardia – Milano/Veneto – Venezia) |
15 zondag | 18 – 20 uur |
Aanmelden: neem contact op met workshops@deliziosimomenti.nl
Prijs: €50 per persoon, per les.
U ontvangt alle Italiaanse woorden en de recepten via e-mail.
Recepten kunnen worden aangepast indien deze glutenvrij moeten zijn.