Fotowedstrijd ‘Verbinding’

Hebt u een foto die voor u symbool staat voor verbondenheid in onze buurt? Misschien een moment waarop buren samenkomen, een gezamenlijke buurtactiviteit of een feest dat de diversiteit en band tussen verschillende culturen in onze buurt viert? Deel deze foto dan met ons!

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit fotoproject, of u nu een doorgewinterde fotograaf bent of gewoon af en toe een kiekje maakt. Het draait om de boodschap die de foto overbrengt. We zoeken foto’s die een uniek perspectief bieden op verbinding in onze buurt.

De foto moet duidelijk het thema ‘verbinding’ weerspiegelen. Wij ontvangen graag foto’s die een verhaal vertellen, die de diversiteit en saamhorigheid in de buurt weergeven of die een moment vastleggen dat van grote betekenis is voor de gemeenschap.

Een deskundige jury beoordeelt de foto’s op basis van hoe krachtig ze de boodschap van verbinding overbrengen.

Dus pak uw camera of duik in uw fotocollectie en deel uw perspectief op verbinding met ons. De mooiste foto’s worden tentoongesteld in ons buurthuis en de winnende fotograaf ontvangt een mooie prijs.

De foto’s moeten een resolutie hebben van minimaal 1 MB en dienen vóór 29 juli 2024 te worden gestuurd naar foto@buurthuislydia.nl.

Op zondag 18 augustus 2024 van 16-18 uur is de feestelijke opening van de fototentoonstelling en wordt de prijswinnende foto bekendgemaakt.

verbinding 2