Theater Workshop

Doe mee met een gratis theater-workshop!   

Alexander Singh, gepassioneerd theater maker en storyteller:

'Ik vind het echt geweldig om mensen te zien groeien in een rol en hun karakter tot leven te laten komen.'

 

'Tijdens de drie uur durende theater-workshops leren wij verschillende technieken, aspecten en methodieken van theater kennen. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de methode van een belangrijke regisseur op het gebied van experimenteel theater, Jerzy Grotowski, die er voornamelijk op gericht is het theater - en alles eromheen - zo minimalistisch mogelijk te houden en het gehele proces uit de acteur zelf te laten vloeien. Het creatieve proces en vooral het acteren (het doen) werkt therapeutisch,  door uzelf kwetsbaar op te stellen zult u in staat zijn om integer en waarachtig te kunnen co-creëren. 

Wilt u meewerken aan een theaterstuk of heeft u zelf een stuk dat wij samen kunnen co-creëren? U bent van harte welkom.  Verhalen zijn nooit uitverteld en ik ben dan ook, zoals vele anderen, geïnteresseerd in uw verhaal. Bij Buurthuis Lydia creëren wij samen een veilige, speelse plek om acteervaardigheden toe te passen.'

 

De workshops zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 12 jaar en op elk niveau. Een indeling van de groep wordt gemaakt naar aanleiding van het aantal inschrijvingen. De taalvoering is in het Nederlands en eventueel in het Engels.

 

Wanneer: zondag

Tijd : 10.00 - 12.30 uur

Aanmelden: Alexander Singh

Email: lifeactors@gmail.com

Tel.:  06 4676 6458

 

Alexander Singh