Bridgeles voor beginners

Iedereen kan leren bridgen! Bridgen is creatief bezig zijn, je moet er alert voor zijn, je bent met je hoofd bezig en je bent onder de mensen.

Er worden in Buurthuis Lydia bridgecursussen voor beginners gegeven. Een cursus omvat twaalf lessen en tijdens een les wordt theorie afgewisseld met oefenen. Een leeftijdsindicatie is er niet. De beste voorziening voor je oude dag is bridgen, dus of je al gepensioneerd bent of nog student bent, het is een investering die niemand van je afneemt.

Op vrijdag is er de cursus Begeleid Bridgen, waarbij deelnemers de hele middag bridgen en op ieder moment vragen mogen stellen aan aanwezige experts. Ideaal voor mensen die net een cursus hebben afgerond en zich nog onzeker voelen om aan tafel te zitten. Er wordt dus niet een bepaald onderwerp behandeld door de docent.

Docent Guido Bakker is bridgedocent en tevens 1e-graadsbevoegd scheikundedocent en speelt zelf ook nog veel bridge. Vroeger deed hij dat nationaal in de eerste divisie, nu gewoon voor de lol. ‘Het is een sport, en de beste hobby die je kunt hebben!’

 

 

Wanneer:

Donderdag 14 uur – 16.30 uur: Bridgecursus gevorderden
Vrijdag 15 uur – 17.30 uur: Begeleid Bridgen

Info: Guido Bakker
E-mail: gji.bakker@hetnet.nl
Tel. 06 17145400

Kosten: €195 voor 12 lessen

Zie ook: www.Berlagebridge.nl

 

Guido Bakker