Informatiebijeenkomst Buurthuis Lydia

Op donderdag 17 maart jl. was er een informatiebijeenkomst voor ruimtegebruikers en huurders van Buurthuis Lydia. Daar kregen de aanwezigen in een informele setting informatie over de stand van zaken met betrekking tot Buurthuis Lydia dat zal worden bestuurd en beheerd door Stichting Buurthuis Lydia.

Na opening van de bijeenkomst door Thea Geurtsen, heeft het bestuur van de stichting zich voorgesteld en hebben voorzitter Florrie de Pater, penningmeester Peter van der Vlis en VVVL-voorzitter Joris Marsman de situatie en toekomstplannen mondeling toegelicht en vragen beantwoord.

Daarbij is ook opgeroepen tot het werven van nieuwe vrijwilligers die een steentje bij willen dragen aan Buurthuis Lydia, want er zijn meer handen nodig om al het werk te doen.

Tot slot wees Debby Nieberg iedereen op het bestaan van deze website en onze Facebookpagina (www.facebook.com/BuurthuisLydia) en Instagramaccount (www.instagram.com/buurthuislydia/). Het is de bedoeling om die te ontwikkelen tot volwaardige communicatiekanalen.

Na afloop was er nog gelegenheid om een drankje te drinken en te proosten op de doorstart van Huize Lydia als Buurthuis Lydia.

Foto collage voor krant pagina 4 (3)

Sorry, we konden geen berichten vinden. Probeer andere zoekterm(en).