Engels A2

Niveau: Pre-intermediate (A2); voor hen die een klein beetje Engels spreken

Of het nu voor studie, werk of vrije tijd is; de angst om fouten te maken weerhoudt veel mensen ervan om vrijuit Engels te spreken. Tijdens de conversatielessen wordt er serieus gewerkt aan het bereiken van een beter niveau, maar de sfeer is altijd vrolijk en ontspannen. Er zijn geen examens.
Het oefenen met spreken is belangrijk en de boeken zorgen voor voldoende gespreksstof, vergroting van de woordenschat en de noodzakelijke grammatica. Natuurlijk is er ook wat huiswerk, want een taal komt je niet aanwaaien.

De docente, Hilde de Wilde-de Jong, studeerde Engels in Amsterdam. De liefde voor de Engelse taal ontstond toen zij na haar middelbare school anderhalf jaar in Oxford, Engeland woonde. Ze bezit een eerstegraads bevoegdheid en een Master Engelse Taal en Cultuur van de VU. Ze heeft al vele jaren lesgegeven en geniet daar nog steeds van.

Men kan altijd langskomen voor een gratis proefles, ook halverwege het seizoen, maar laat Hilde wel even weten dat u langs wilt komen.

 

Wanneer: maandag
Tijd: 14.30 - 15.40
Info: Hilde de Jong
Email: hildedejong47@hotmail.com

Voor wie al redelijk Engels spreekt maar toch meer ervaring wil opdoen, zijn er twee groepen Engels op niveau B2, op maandag  12.00 - 13.10 en 13.15 - 14.25

Hilde-de-Wilde-de-Jong-232x300